• 200+ evenementencomment-header
 • Services voor evenementen op maatcomment-header
 • Deskundig adviescomment-header
Tennis VR
Tennis VR

Tennis VR

Vanaf

€210,-

Verrijk uw evenement met de Tennis VR-ervaring!

Bent u op zoek naar een uitdagende activiteit voor uw evenement? Probeer onze Tennis VR-ervaring – een geweldige mix van moderne technologie en het geliefde spel tennis. Deelnemers kunnen virtuele tenniswedstrijden spelen of aanmoedigen zonder de evenementenlocatie te verlaten. Of u nu een beginner bent of een ervaren tennis speler bent, deze digitale tenniservaring is makkelijk op te pakken en belooft elk evenement naar een geheel nieuw niveau van plezier te tillen.

Onze Tennis VR-ervaring omvat echte tennis apparatuur, zoals een tennisnet en een tenniszak. We voorzien u ook van een gids om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als u graag persoonlijke begeleiding wilt op het evenement, dan is het mogelijk om een VR expert op locatie te hebben die u begeleidt. Ze staan klaar om uw gasten door de ervaring te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Breng uw evenement naar een heel nieuw level met Tennis VR – een geweldige mix van innovatie en entertainment die een blijvende indruk zal achterlaten.

slx

Het Tennis VR-pakket

VR-headset

Het Tennis VR-pakket bevat 2x Meta Quest 2-headsets, direct klaar voor gebruik via WiFi op locatie. Geniet van een continu plezier en een naadloze ervaring terwijl één headset wordt opgeladen terwijl de andere in gebruik is.

Tennis Attributen

De Tennis VR-ervaring omvat een echt tennisnet van 3 meter breed en 2 meter hoog, met bijbehorende LED-strips voor de uitlijning van het veld. Ook wordt een tennis poster meegeleverd om de aandacht naar de tennis ervaring te trekken.

Instructies en gidsen

Een ready-to-go doos met de attributen en gidsen wordt een dag van tevoren bezorgd voor snelle montage binnen 15 minuten. Ruimte van ongeveer 3×3 meter en een WiFi-verbinding zijn nodig voor optimale functionaliteit.

Ondersteuning bij evenementen

Ons proactieve evenement personeel staat klaar om je gasten te assisteren, jouw merk te vertegenwoordigen en instructies op te volgen. Focus volledig op het creëren van een geweldige ervaring voor jouw gasten!

Diensten

slx
slx
slx
 • 1

  Boek het Tennis VR-pakket

  Om de Tennis VR-ervaring te boeken, klik eenvoudig op 'Aanvragen' op deze pagina of bel het nummer onderaan de pagina. Een van onze accountmanagers neemt contact op om de aanvraag door te nemen en stuurt je vervolgens een offerte. Je pakket wordt pas voorbereid na jouw bevestiging.

 • 2

  Ontvang het pakket

  Het Tennis VR-pakket is beschikbaar voor levering in heel Europa. Je kunt het pakket en instructies een dag van tevoren verwachten zodat er genoeg tijd is om voor te bereiden. Als er event ondersteuning is geselecteerd, zal ons personeel persoonlijk de levering afhandelen.

 • 3

  Terugbrengen en inpakken

  Na het evenement, pakt u de gehuurde spullen weer in de doos. Met het meegeleverde retourlabel kunt u het pakket eenvoudig terugsturen om het proces af te ronden.

Vraag de Tennis VR pakket aan

Andere producten die wellicht interessant voor je zijn

Bedrijven waarmee we samenwerken

 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola
 • Coca Cola

FAQ

 • Voelt het tennissen in VR als echt tennis aan?

  Ja, Tennis VR biedt een zeer realistische simulatie van een normale tennisslag. Er is aanzienlijke inspanning geleverd om de fysica van de bal nauwkeurig na te bootsen en ervoor te zorgen dat de effecten van de slag authentiek overeenkomen met die van een echte tennisbal.
 • Hoe beweeg je over de tennisbaan in Tennis VR?

  In Tennis VR wordt de beweging van de speler behandeld met een projectiesysteem dat ervoor zorgt dat je altijd in de optimale positie bent om de bal te raken. Dit verbetert de speelbaarheid en vermindert het risico op mogelijke problemen die ontstaan door vrij te bewegen. Dit systeem heeft geen invloed op de gameplay; het… Lees verder Tennis VR
 • Hoeveel ruimte is er nodig voor het Tennis VR-pakket?

  Voor Tennis VR raden we een speelruimte van 3m x 3m aan. Hierdoor heb je voldoende ruimte om te bewegen en mee te doen in het spel. We begrijpen echter dat ruimte beperkt kan zijn en het is mogelijk om de opstelling aan te passen voor kleinere ruimtes, tot 1,5m x 1,5m, zonder afbreuk te… Lees verder Tennis VR
 • Is het VR tennispakket te huren internationaal?

  Het Tennis VR-pakket is beschikbaar voor verhuur in heel Europa. Voor evenementen buiten Europa kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers. Ze helpen graag bij het verkennen van mogelijke oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Voor hoeveel dagen kan het Tennis VR-pakket worden gehuurd?

  Het Tennis VR-pakket is beschikbaar voor verhuur voor een flexibele duur, vanaf minimaal één dag tot maximaal 30 dagen. Dit stelt u in staat om een verhuurperiode te kiezen die het beste past bij uw behoeften.
 • Kan er met het Tennis VR-pakket in multiplayer modus worden gespeeld?

  Absoluut! Het Tennis VR-pakket ondersteunt zowel lokale als online multiplayer-opties. We kunnen lokale multiplayer-sessies configureren zodat twee gasten een competitieve wedstrijd tegen elkaar kunnen spelen. Bovendien kunt u online verbinding maken en spelers van over de hele wereld uitdagen.
 • Kunnen we meer dan 2 headsets huren voor het Tennis VR-pakket?

  Ja, hoewel het standaard Tennis VR-pakket twee headsets bevat, bieden we de flexibiliteit om tot 100 headsets te huren om grotere evenementen of bijeenkomsten mogelijk te maken. We raden echter aan om enkele extra headsets reserve te houden om continu spelen te garanderen en de headsets indien nodig te roteren en op te laden.
 • Hoe lang duurt een gemiddeld spel in Tennis VR?

  Gemiddeld duurt een spel in het Tennis VR-pakket doorgaans tussen de 3 en 8 minuten. Er bestaat echter de mogelijkheid om de duur van het spel te verlengen indien gewenst.
 • Hoeveel mensen kunnen Tennis VR gebruiken gedurende een dag?

  Tijdens drukke evenementen kan het standaard Tennis VR-pakket meer dan 200 gasten op een dag accommoderen.

 • Kan ik ook Tennis VR spelen met mijn eigen headsets?

  We ondersteunen alleen het gebruik van ons verstrekte materiaal om een hoogwaardige ervaring voor Tennis VR te garanderen. Voor speciale verzoeken kunt u contact opnemen met onze accountmanagers.
 • Is het tennisnet verplicht voor het Tennis VR-spel?

  Nee, het tennisnet is geen verplicht onderdeel voor het Tennis VR-gameplay zelf; het dient als blikvanger om gasten aan te trekken en de juiste sfeer te creëren. Het spel kan volledig worden gespeeld zonder de aanwezigheid van een fysiek tennisnet.
 • Biedt het Tennis VR-pakket een fysiek tennisracket aan?

  Het Tennis VR-pakket bevat geen fysiek tennisracket omdat dit niet nodig is voor het spel. De meeslepende ervaring, verbeterd door het virtuele racket dat wordt weergegeven in uw VR-headset, samen met extra visuele elementen zoals het net en LED-strips, zorgt ervoor dat u zich midden op de tennisbaan waant.
 • Voor welk soort evenement is het Tennis VR-pakket geschikt?

  Het Tennis VR-pakket is ideaal voor verschillende evenementen, waaronder innovatiedagen, bedrijfsevenementen, beurzen en tentoonstellingen. Het biedt een boeiende en vermakelijke kennismaking met virtual reality en e-sport en is een geweldige toevoeging aan elk evenement dat een unieke en interactieve ervaring wil bieden.
 • Hoe maak je de VR-headsets schoon na het gebruik van Tennis VR?

  Het Tennis VR-pakket bevat wegwerp hygiëne maskers voor gebruikers en een reinigingsspray voor de headsets om een schone en veilige ervaring te garanderen.
 • Hoe laad je de VR-headsets op voor Tennis VR?

  De VR-headsets in het Tennis VR-pakket worden opgeladen met een USB-C-kabel. Zowel de benodigde USB-C-kabels als de laadblokken zijn inbegrepen in het pakket, waardoor u alles heeft om de headsets van stroom te voorzien en klaar te maken voor gebruik.
 • Zijn er naast Tennis VR nog andere VR-sportervaringen beschikbaar?

  Ja, naast Tennis VR ontwikkelen we momenteel ook Ping Pong- en Basketbal-VR-ervaringen. Voor meer details en informatie kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers.
 • Is WiFi vereist op de locatie voor het Tennis VR-pakket?

  Ja, een WiFi-verbinding is vereist op uw locatie om Tennis VR te gebruiken. Een minimale bandbreedte is noodzakelijk. Als u zich zorgen maakt over de beschikbaarheid of sterkte van WiFi op uw locatie, bespreek dit dan met onze accountmanager. We bieden mobiele oplossingen om een naadloze ervaring te garanderen, ongeacht de WiFi-omstandigheden ter plaatse.